01
feb

kl. 00:00

Julekalender

Hovedscenen

Bli med på årets julekalender.
Kjøp dagens bok, vår fortjeneste går til Norsk Folkhjelp.

Det er tirsdag etter jobb. Du skal handle middag til familien. Det er bare ett problem: Du aner ikke hva du skal lage. Og hodet er tomt for ideer. Tenk om du bare kunne ropt på en mesterkokk? En som var på pletten med massevis av enkle og fristende middagsideer – og så etterpå ble med deg hjem for å vise hvordan du lagde dem? Fortvil ikke: Med Hverdagsmat blir drømmen til virkelighet.

Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker. I en årrekke har han veiledet norske kjendiser i TV-suksessen 4-stjerners middag. Og som forfatter av den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka (nå 120 000 solgte) har Alfsen også blitt en uunnværlig del av mathverdagen for utallige norske hobbykokker. Nå er Ole Martin tilbake med en bok skreddersydd for å løse vanlige familiers middagskniper.

De 225 oppskriftene i Hverdagsmat har én ting til felles: De er like enkle som de er gode. Ole Martin har tatt i bruk all sin matglede og faglige kompetanse for å komme opp med spennende og varierte middagsforslag som passer i hverdagen og er tilpasset en norsk virkelighet. I boka guider Ole Martin deg gjennom tilberedningen av hver enkelt rett og gir deg massevis av nyttige tips om hvordan matlagingen kan gjøres enklere, morsommere og mer smakfull. Det er ingen tvil: Hverdagsmat er høstens nyttigste kokebok for folk flest på kjøkkenet.