21
feb

kl. 14:00

Kristin Norenberg, forfatteren av Balansekvinnen, holder gratis foredrag.

Hovedscenen

Kristin Norenberg, forfatteren av Balansekvinnen, holder foredrag & signere bøker.

Gratis inngang.

Balansekvinnen

Kristin Norenberg, forfatteren av "Balansekvinnen," holder foredrag på Eldorado. Hun har lang erfaring som veileder og kursholder og er en etterspurt coach innen personlig utvikling.

Har du lite energi og overskudd, mange negative tanker og bekymringer eller er sliten og frustrert over alle kravene som skal innfris? Kanskje føler du på usikkerheten og frykten for hva livet vil bringe rundt neste sving, at du ikke har kontroll på livet.

I "Balansekvinnen" går ferden fra topplederstilling i næringslivet til møter med narkomane i København, spåmenn i Nepal, pussige medpassasjerer på fly og synske personer. Etter hvert innser hun at ingenting er tilfeldig. Dette er starten på en utrolig indre reise i jakten på å finne balansekvinnen i seg selv.

Boken er basert på forfatterens historie og hundrevis av klientmøter og problemer som veldig mange sliter med, og gir leseren konkrete verktøy for å løse tilsvarende i sitt liv.

Kristin snakker om hvordan vi kan lære å bruke intuisjonen som GPS, se muligheter og ta bevisste og gode valg. Finne indre ro og få mer harmoni og livsglede. Få bedre relasjoner både på jobb og privat. Mindre bekymringer og mer energi og overskudd til å gjøre det du ønsker.

«Balansekvinnen er en annerledes bok, du får en inspirerende historie og en selvutviklingsbok i ett. Boken kan gi deg et dytt i riktig retning. Den er klok, morsom og ærlig.» - Liv Gade, Norges eneste bokinspirator

«Den beste norske selvutviklingsboka jeg har lest! Balansekvinnen er som et kinderegg. Tre vidunderlige overraskelser i ett.» - Gry Sinding, Coach og gründer SkapDinDrømmejobb.

Se også www.norenberg.com