30
feb

kl. 17:00

Ole Dammegard

Hovedscenen

"Ole Dammegård er en danskfødt prisbelønt forfatter, verdenskjent privat etterforsker, foredragsholder og aktivist. Dammegård’s store interesse er å avdekke sannheten, mekanismene og drivkreftene bak viktige politiske hendelser og «false-flag»-operasjoner. 

Han har viet de siste 30 årene av sitt liv til å forske på globale konspirasjoner. Ole's hovedfokus har vært å løse mysteriet bak drapet på den svenske statsministeren Olof Palme (boken "Coup d’etat in Slow Motion"), pluss terrorangrep som 911, Oklahoma City etc. 

Hans omfattende forskning, har avdekket svært direkte og beviselige koblinger og forbindelser til mange andre attentater og terrorhandlinger. Som drapet på JFK, Martin Luther King jr, Robert F. Kennedy, Che Guevara, Salvador Allende, Pablo Neruda, Bob Marley, John Lennon,  samt senkingen av M/S Estonia.

Dette er aller første gang Dammegård opptrer i Norge! lightonconspiracies.com er stolte av å ønske dere velkommen til et interessant og spennende foredrag med Ole Dammegård, som kan utfordre din virkelighetsoppfatning. 

Tid: Mandag 20.juli kl.17-1930:

Arrangør: lightonconspiracies.com

Entre: NOK 150,- (kontant)

OBS! Foredraget blir holdt på engelsk/The lecture will be held in English language"