08
feb

kl. 17:30

Lansering av lammebok!

Hovedscenen

En hyllest til lammet!
Kom å få smaksprøver på årets påskelam.

 

En hyllest til lammet! En ting er at fårikål regnes som vår nasjonalrett og at det varmer hver gang høsten nærmer seg ... Men lammet byr på så utrolig mye mer. Det beste er at det stadig blir mer økologisk lammekjøtt å få tak i, og da er smaken enda litt bedre. Rune Kalf-Hansen har laget denne flotte kokeboken for alle som elsker lammekjøtt, og som gjerne vil utforske hvilke fantastike muligheter som ligger i dette kjøttet.

Det norske lammekjøttet er kanskje noe av det aller beste kjøttet vi har. Nesten alt kjøttet som produseres er økologisk, men stadig flere ønsker å lage helt økologisk lammekjøtt. Dyrene får beite fritt ute, leve slik som dyrene skal gjøre og kvaliteten på kjøttet blir deretter. Forfatteren av denne boken mener det norske lammekjøttet er makeløst!

Og her får du oppskrifter tilpasset hver årstid. Du får oppskrifter på fileter, eksotisk innmat, salater, oster og steker.

Hele dyret tas i bruk. En økologisk kokebok for deg som elsker lam og som vil utvide menyen hjemme.