Gratis lån av saler

Fritt ord i praksis

For booking send e-post til scener@eldoradobokhandel.no

 

OBS: Vi gjør oppmerksom på at vi er fullbooket ut desember og store deler av januar. For bookinger fra februar og utover, ta gjerne kontakt på nyåret. 
På Eldorado har vi to atrium-saler (85 seter og 55 seter) som vi låner ut til alle politiske, religiøse, humanitære og andre interesseorganisasjoner gratis. Vi mener at fritt ord i praksis må være kostnadsfritt og at økonomi ikke skal begrense meningsytringer uansett størrelse på organisasjon/samfunn. 


Eldorado bokhandel låner gratis bort saler i våre åpningstider:
Hverdager: 09.00-20.00.
Lørdager: 10.00-18.00.

Dette innebærer at salene må være tømt og ryddet når vi stenger. Ved avvik vil lånetaker bli fakturert i etterkant for dette (2000,- pr. påbegynte halvtime). 

 

Avlysning av arrangement må skje senest 48 timer før start. Ved for sen avlysning eller mangel på oppmøte vil lånetaker bli fakturert 2000,-. 

 

Sal 1:
Har seteplass til om lag 55 stk. Salen har lerret, prosjektor og mulighet til å dempe belysningen på scenens område. Salen er åpen mot resten av bokhandelen, som vil ha ordinær drift i åpningstidene.

Sal 2: 
Har seteplass til om lag 85 stk. Salen har lerret, prosjektor, mikrofon og mulighet til å dempe belysningen på scenens område. Salen er åpen mot resten av bokhandelen, som vil ha ordinær drift i åpningstidene.

Ved lån av salene sørger vi for at svart kaffe står fremme.

 

VIKTIG: Eldorado gjør dette uten inntekt. For at vi skal opprettholde tilbudet må alle låntakere være mest mulig selvstendige med tanke på gjennomføring. Personal vil kun hjelpe til med å tilrettelegge for teknisk utstyr. PC, matservering og markedsføring av eget arrangement må man selv sørge for. Lånetaker er ansvarlig for at alt teknisk utstyr er i orden når man forlater lokalet. For salg av bøker på arrangement ta kontakt for avtale. Bøker vi fører skal selges via bokhandelen. Det er ikke tillatt å ta betalt for inngang til salen. Alle skal ha mulighet til å høre meninger som blir ytret på Eldorado gratis. 

 

Send mail til scener@eldoradobokhandel, med informasjon om; 

  1. Ønsket dato og tid
  2. Omlag antall besøkende
  3. Teknisk utstyr man trenger (vi låner ikke ut PC)
  4. Hvor mange som skal fremføre på scenen, antall stoler eventuelt bord
  5. Navn på arrangement og organisasjon
  6. Hvorvidt arrangementet er åpent eller lukket